Θεραπείες Σώματος

  • Λιποδιάλυση – Κυτταρίτιδα  25€ /55΄

Θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και το τοπικό παχος μέσω της χειρομάλαξης και των ειδικών προϊόντων με εκχυλίσματα απο βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και σάκχαρα. Η κλασσική μέθοδος η οποία εγγυάται άριστα αποτελέσματα.

  • Ηλεκτροθεραπεία Ultratone  30€ /40΄

Για χάσιμο πόντων, κυτταρίτιδα, αποτοξίνωση, επαναδραστηριοποίηση των χαλαρωμένων μυών και σύσφιγξη με παθητική γυμναστική . Ολοκληρωμένη αγωγή με τo μηχάνημα ultratone.

  • TechniSpa GUINOT  45€ /45΄

Μία προηγμένη τεχνολογικά θεραπεία που πετυχαίνει γρήγορο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με τρεις παράλληλες δράσεις. Τη διπλή δερμο-λιπο-αναρρόφηση, τον ιονισμό και την διέγερση των μυών. Δρα ενάντια σε δύσκολες περιπτώσεις οπως η σκληρή κυτταρίτιδα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η συνεδρία.

  • Soothing Legs  35€ /30΄

Καταπραϋντική και αποσυμφορητική θεραπεία για τα κουρασμένα ποδια. Ιδανική για πόδια που παρουσιάζουν πρήξιμο ή ταλαιπωρούνται απο παρατεταμένη ορθοστασία.

  • Peeling – Ενυδάτωση  15€ /30΄

Αφήνει το δέρμα σας λείο και μεταξένιο.

  • Αρωματοθεραπεία Σώματος  40€ /45΄

Ευχαριστείστε τον εαυτό σας προσφέροντας του ένα μασάζ αρωματοθεραπείας . Θα αισθανθείτε ηρεμία, ευεξία και θα τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας αφου αναζωογονείται ταυτόχρονα σώμα, μυαλό και ψυχή. Επιλέγουμε μαζί τα αιθέρια έλαια που ταιριάζουν στις ανάγκες σας αλλά και στη διάθεση σας.

Σε πακέτα θεραπειών προσώπου ή σώματος προσφέρουμε έκπτωση μέχρι 40%.

Σώμα